Emelőgép kölcsönzés


Emelőgépdaru kölcsönzés
Emelőgép kölcsönzés


Emelőkosár bérlés!

Vállalkozásom 2011 óta foglalkozik kosaras emelő bérbeadásával, mely szolgáltatást igénybe vehet cég és magánszemély egyaránt. Vegye igénybe szolgáltatásunkat, ha a munka biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a kosaras emelő használata.

Felhasználási lehetőségek:

  • Magas fák lombkoronáinak, ágainak visszavágása kosaras emelővel
  • Épületek homlokzatának szigetelése, festése, javítása
  • Kémények bontása, építése, javítása, bádogos munkák
  • Ablakok külső tisztítása - Fényreklám dekoráció
  • Magasfeszültségű vezetékek , klímák szerelése, javítása.
  • Ács és kőműves munkák.
  • Kosaras-emelővel elvégezhető munkafázisok kivitelezését is vállaljuk, ebben az esetben a kosaras emelő bérlése ingyenes!

Milyen kosaras emelőt béreljek?
Fontos figyelembe venni a munkaterület adottságait, talaj viszonyait, épületek közti távolságot, beltéren végzendő munkánál a kapuk és bejáratok szélességét és magasságát, hogy a kosaras emelő beállása és telepítése a helyszínen gördülékeny legyen, biztosítva a balesetmentes munkavégzést. A kosaras emelő típusának kiválasztásakor mérje fel, hogy milyen magasságban fog történni a munka. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy pl. egy 17 méter emelési magasságú kosaras emelő oldal irányban nem 17 méterre tud kinyúlni. Amennyiben nem biztos a választás helyességében, kérjük vegye fel velem a kapcsolatot és minden segítséget megadok, hogy a legoptimálisabb döntést hozhassa a kosaras emelő kiválasztásához, valamint a biztonságos munkavégzéshez.

Mennyi idővel hamarabb kell jelezni a bérlési szándékot a kosaras emelőre?
Bérlési szándékát bármikor jelezheti felénk, de a bérbeadást az igények beérkezésének sorrendjében teljesítjük, így célszerű minél hamarabb jelezni, hogy szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, hogy biztosítani tudjuk a kosaras emelőt!

Amit fontos tudni a kosaras emelő bérléséről:
A felsorolás nem teljeskörű, a kosaras emelővel elvégezhető tevékenység tárháza végtelen. Minek venné meg, ha bérelni is lehet! Vállalkozásom székhelye Debrecenben (Hajdú-Bihar Megye) található, de Magyarország egész keleti területén biztosítani tudom a kosaras emelőt!

A kosaras emelő bérlése és az esetlegesen felmerülő kérdések miatt kérjük vegye fel velem a kapcsolatot a 06 30/2757505-os telefonszámon!